bogdan_sxv scrie:In ultimii ani masinile asiatice au facut progrese remarcabile din punct de vedere al designului.E greu sa spui ca preferi numai masini asiatice sau numai masini europene. Cred ca acest versus trebuie facut pe clase de masini. Da exemplu, sunt oameni care prefera o masina europereana din clasa compacta si o masina asiatica din clasa medie.
asultan scrie:Sunt posesor al unei masini KIA C'eed, cumparata in mai 2008. Sunt foarte multumit de ea pana acum. Consider ca la dotarile cu care vin, masinile asiatice nu au concurenta pe piata europeana. Cat despre cei de la KIA, au facut progrese remarcabile in ultimii 2 ani. Bravo lor!
mihai.mirosanu scrie:asultan scrie:Sunt posesor al unei masini KIA C'eed, cumparata in mai 2008. Sunt foarte multumit de ea pana acum. Consider ca la dotarile cu care vin, masinile asiatice nu au concurenta pe piata europeana. Cat despre cei de la KIA, au facut progrese remarcabile in ultimii 2 ani. Bravo lor!
Sunt de acord cu ce ai spus despre KIA C'eed, mai ales la dotari. Eu nu am nimic cu nimeni, am un prieten care are un Hyundai i30 si e la fel de multumit. Ideea este sa vedem ce se intampla cu aceste masini in 4-5 ani. Cat de fiabile sunt atunci. Cde la volkswagen au demonstrat-o de exemplu pe golfuri.
mihai.mirosanu scrie:asultan scrie:Sunt posesor al unei masini KIA C'eed, cumparata in mai 2008. Sunt foarte multumit de ea pana acum. Consider ca la dotarile cu care vin, masinile asiatice nu au concurenta pe piata europeana. Cat despre cei de la KIA, au facut progrese remarcabile in ultimii 2 ani. Bravo lor!
Sunt de acord cu ce ai spus despre KIA C'eed, mai ales la dotari. Eu nu am nimic cu nimeni, am un prieten care are un Hyundai i30 si e la fel de multumit. Ideea este sa vedem ce se intampla cu aceste masini in 4-5 ani. Cat de fiabile sunt atunci. Cde la volkswagen au demonstrat-o de exemplu pe golfuri.
Revenire la Mi-am luat masina!
Utilizatori pe aceasta sectiune: Nu sunt utilizatori inregistrati si 0 vizitatori